Webdesign Zetten

Webchemie heeft voor vele klanten in Zetten een website ontwikkeld.

Het succes van een goede website zit in de combinatie van een aantal factoren. De vier belangrijkste factoren zijn: het ontwerp, de inhoud, een logische en gebruikersvriendelijke bediening en de vindbaarheid in zoekmachines.

Ontwerp

Het ontwerp moet passen bij uw bedrijfsidentiteit,  uw doelgroep en het moet de juiste uitstraling hebben. Bezoekers aan uw website besluiten in de eerste seconde al of zij op uw website blijven of doorklikken aan de hand van het grafische ontwerp. Voorloop- of introschermen raden wij af, het kost bezoekers een extra klik en het eerste scherm is voor zoekmachines het belangrijkste. 

Inhoud

Wij hebben een duidelijk visie als het gaat om het schrijven van teksten voor uw website. Teksten moeten in een juiste dosering worden aangeboden. Eerst kernachtig met de mogelijkheid te verdiepen in een bepaald onderwerp.  De eerste zin moet aangeven wat u als bedrijf te bieden heeft aan de bezoeker. Bekijk onze ontwerpen in de portfolio, wij ontwerpen ook logo's.

Ondernemers zijn vaak geneigd, welllicht uit trots voor hun bedrijf of product, teksten te schrijven die niet aansluiten bij een behoefte van een potentiële klant. Een potentiële klant wil enkel weten wat uw onderneming aanbiedt en wat de meerwaarde is ten opzichte van uw concurrenten.  

Bediening

Zowel de navigatie als het beheersysteem moet op een logische en intuïtieve manier functioneren. Zo adviseren wij nooit meer dan twee menu niveaus te gebruiken. De bedieningsknoppen moeten zitten op de plaats waar de bezoeker ze verwacht. Webchemie heeft een eigen beheersysteem ontwikkeld waarmee uw website eenvoudig is aan te passen.

Zoekmachines

Tijdens de ontwikkeling van uw website houden wij rekening met zoekmachines zoals Google. De structuur van de website kan optimaal doorzocht worden door de zoekrobots van de zoekmachines. Zo gebruiken wij zoekmachine vriendelijke URL's en geen javascript of flashmenu's. Meer over zoekoptimalisatie. 

Modules

Het Webchemie beheersysteem is modulair opgebouwd. Hierdoor kunnen wij de website eemvoudig uitbreiden met extra modules. Voorbeelden van modules zijn: een webshop, een gastenboek, een fotoboek, een nieuwsbriefsysteem, een betaalmodule, een portfolio, een nieuwsmodule, een forum, een berichtensysteem en een chatmodule. Ook kunnen wij op een effeciënte manier maatwerkmodules ontwikkelen.

Wij komen u graag vrijblijvend informeren over onze diensten.